Mariahout

Maandag11:00 – 24:00 uur
Dinsdag17:30 – 24:00 uur
Woensdag09:00 – 24:00 uur
Donderdag12:00 – 24:00 uur
Vrijdag11:00 – 14:00 uur
17:30 – 12:00 uur
Zaterdag & ZondagGesloten

Dorpsondersteuner Bart

Als dorpsondersteuner is mijn doel de vragen van de inwoners van Mariahout zo veel mogelijk te beantwoorden. Daarnaast ondersteun ik de inwoner of inwonersgroepen bij het realiseren van eigen initiatieven of ideeën.

Iedere woensdagochtend van 10:00 – 11:30 uur heb ik een inloopspreekuur in het Buurthuis. Iedere inwoner is van harte welkom om vragen te stellen, of om enkel een praatje te maken. Aarzel niet om langs te komen tijdens één van mijn spreekuren of om contact met mij op te nemen per mail of telefonisch!  

Tot binnenkort!

Bart Drouen

Bart Drouen

Bibliotheek

De Bibliotheek bemant het Informatiepunt Digitale Overheid op de 1e maandag van de maand tussen 13.30 – 15.00 uur. Hier kun je terecht als je het lastig vindt om informatie te vinden of iets te regelen met de overheid. Onze bibliotheekmedewerkers helpen je graag. We luisteren en denken mee, we helpen je verder of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

 

Stichting Dorpshuizen Laarbeek

Het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk, het Dorpshuis in Lieshout en het Buurthuis in Mariahout zijn dé locaties voor Laarbeekse verenigingen en organisaties om hier hun sociaal culturele activiteiten te ontplooien. Er zijn mogelijkheden in overvloed. Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor een vergadering of ander samenzijn? Zoek je naar een prettige locatie om te sporten? Of misschien zit je er zelfs aan te denken om een nieuwe vereniging of sportclub op te richten, maar weet je nog niet precies waar deze te huisvesten. De Dorpshuizen in Laarbeek bieden een diversiteit aan zalen en sportfaciliteiten in verschillende afmetingen en daarmee voor verschillende groepsgroottes. Je bent van harte welkom, wij denken graag met je mee!

Het Buurthuis in Mariahout wordt gerund door locatiemanager Joost van Wijk en de beheerders. Joost is een veelzijdige horeca-man die in alle opzichten de verbinding wil leggen. Hij kent de mogelijkheden van de gebouwen, zowel voor- als achter de schermen. Hij weet wat er leeft in de dorpskernen en denkt samen met de beheerders over elke vraag mee.