Beek en Donk

Maandag t/m Vrijdag:09:00 – 23:00 uur
Zaterdag:09:00 – 13:00 uur
Zondag:Gesloten

Dorpsondersteuner Maartje

Hallo, ik ben Maartje Keizers en woon samen met mijn man en 2 kleine meiden in Gemert. Ik werk 8 jaar bij LEVgroep en heb altijd met heel veel plezier in de functie van jongerenwerker gewerkt. Sinds 3 jaar de combi jongerenwerk en dorpsondersteuning in Laarbeek. 

Heb je een vraag over zorg of welzijn? Wil je iets organiseren voor je straat, wijk of in de huiskamer? Ben je op zoek naar meer sociale contacten? Wil je graag deelnemen aan activiteiten? Zou je je graag in willen zetten voor anderen? Neem dan contact met me op! Dat kan tijdens onze inloop op maandag tussen 13:00-15:00 uur in het ontmoetingscentrum, via de mail of telefonisch. 

Maartje Keizers

Bibliotheek Beek en Donk

De Bibliotheek in Beek en Donk heeft ruime openingstijden en neemt een centrale plek in in de Huiskamer van het Ontmoetingscentrum. Je vindt er een uitgebreide collectie aan boeken, tijdschriften en speelmaterialen voor jong en oud. Er is ook een Informatiepunt Digitale Overheid. Hier kun je terecht als je het lastig vindt om informatie te vinden of iets te regelen met de overheid. Tijdens de bemande openingstijden (dinsdag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur) helpen onze bibliotheekmedewerkers je graag. We luisteren en denken mee, we helpen je verder of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

  • Kopieerfaciliteiten
  • (individuele) werk-/studieplekken
  • WiFi
  • Printfaciliteiten
  • (oefen)computers
  • Internet-pc
  • Leestafel
Maandag t/m Vrijdag:09:00 – 20:30 uur
Zaterdag:10:00 – 13:00 uur
Medewerker aanwezig:dinsdag t/m vrijdag van 14:00 – 17:00 uur
en zaterdag van 10:00 – 13:00 uur

Stichting Dorpshuizen Laarbeek

Het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk, het Dorpshuis in Lieshout en het Buurthuis in Mariahout zijn dé locaties voor Laarbeekse verenigingen en organisaties om hier hun sociaal culturele activiteiten te ontplooien. Er zijn mogelijkheden in overvloed. Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor een vergadering of ander samenzijn? Zoek je naar een prettige locatie om te sporten? Of misschien zit je er zelfs aan te denken om een nieuwe vereniging of sportclub op te richten, maar weet je nog niet precies waar deze te huisvesten. De Dorpshuizen in Laarbeek bieden een diversiteit aan zalen en sportfaciliteiten in verschillende afmetingen en daarmee voor verschillende groepsgroottes. Je bent van harte welkom, wij denken graag met je mee!

De locatiemanager van het Ontmoetingscentrum is Liselotte Leenders. Zij zorgt samen met het team van beheerders voor een fijne omgeving om elkaar te ontmoeten. Liselotte en de beheerders denken graag met je mee. Geen vraag is te gek. Het faciliteren van een bijeenkomst, een praatje aan de bar, een lekkere kop koffie of een spelletje in de Huiskamer? Je bent van harte welkom bij het Ontmoetingscentrum!

Overige huiskamers in Beek en Donk

Huiskamer van de Waterpoort

Gevestigd in appartementencomplex de Waterpoort, aan de Pieter Breughellaan.

Otterweg 19
5741 KL, Beek en Donk

Stichting Dorpshuizen Laarbeek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Huiskamer van de Waterpoort

In het Dorpshuis
Grotenhof 2

Tel. 0499 – 42 28 78

De Boomerang

In het Ontmoetingscentrum
Otterweg 27

Tel. 0492 – 46 51 81