Lieshout

Maandag t/m Vrijdag:09:00 – 24:00 uur
Zaterdag:14:00 – 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Dorpsondersteuner Miranda

Miranda Goedemans is per april 2023 de nieuwe dorpsondersteuner voor Lieshout. Miranda is, naast dorpsondersteuner van Lieshout, ook de coördinator voor het ouderenwerk in Laarbeek en bezet het steunpunt voor Mantelzorg.

Heb je vragen op het gebied van ouderenzorg? Het kunnen praktische vragen over bijvoorbeeld een ziektebeeld (dementie) zijn, maar ook een vraag om eens mee te kijken naar een “toekomstscenario” voor een ouderen in de thuissituatie. Kom gerust eens langs.

Miranda Goedemans

Bibliotheek Lieshout

De Bibliotheek Lieshout heeft ruime openingstijden en neemt een centrale plek in in de Huiskamer van het Dorpshuis. Je vindt er een collectie aan boeken, tijdschriften en speelmaterialen voor jong en oud. Er is ook een Informatiepunt Digitale Overheid. Hier kun je terecht als je het lastig vindt om informatie te vinden of iets te regelen met de overheid. Tijdens de bemande openingstijden (elke woensdag van 14.00 tot 17.00 uur) helpen onze bibliotheekmedewerkers je graag. We luisteren en denken mee, we helpen je verder of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

  • (oefen)computers
  •  Printfaciliteiten
  •  Internettoegang
  •  Internet-pc
  •  WiFi
  •  (individuele) werk-/studieplekken
  •  Leestafel

 

Maandag t/m Vrijdag:09:00 – 22:00 uur (zelfservice)
Zaterdag:14:00 – 17:00 uur (zelfservice)
Medewerker aanwezig:Elke woensdag 14:00 – 17:00 uur

Stichting Dorpshuizen Laarbeek

Het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk, het Dorpshuis in Lieshout en het Buurthuis in Mariahout zijn dé locaties voor Laarbeekse verenigingen en organisaties om hier hun sociaal culturele activiteiten te ontplooien. Er zijn mogelijkheden in overvloed. Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor een vergadering of ander samenzijn? Zoek je naar een prettige locatie om te sporten? Of misschien zit je er zelfs aan te denken om een nieuwe vereniging of sportclub op te richten, maar weet je nog niet precies waar deze te huisvesten. De Dorpshuizen in Laarbeek bieden een diversiteit aan zalen en sportfaciliteiten in verschillende afmetingen en daarmee voor verschillende groepsgroottes. Je bent van harte welkom, wij denken graag met je mee!

Het Dorpshuis in Lieshout wordt gerund door locatiemanager Joost van Wijk en de beheerders. Joost is een veelzijdige horeca-man die in alle opzichten de verbinding wil leggen. Hij kent de mogelijkheden van de gebouwen, zowel voor- als achter de schermen. Hij weet wat er leeft in de dorpskernen en denkt samen met de beheerders over elke vraag mee.

Overige huiskamers in Lieshout

Huiskamer Fransiscushof

Fransiscushof is een kleinschalige en gemoedelijke woonzorglocatie voor dementerende senioren en voor senioren met een (lichte) lichamelijke beperking.

Regelmatig worden er in de Hofkamer van Fransiscushof leuke activiteiten georganiseerd, zoals knutselen, kaarten of muzikale bijeenkomsten. 

Stichting Dorpshuizen Laarbeek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Huiskamer van de Waterpoort

In het Dorpshuis
Grotenhof 2

Tel. 0499 – 42 28 78

De Boomerang

In het Ontmoetingscentrum
Otterweg 27

Tel. 0492 – 46 51 81