PeuterBieb in Huiskamer Beek en Donk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: PeuterBieb in Huiskamer Beek en Donk

PeuterBieb in Huiskamer Beek en Donk

1 november 2023 @ 10:00 - 11:00

Peuterbieb
Kom luisteren naar verhaaltjes uit de koffer

PeuterBieb is altijd een feestje! Samen met je peuter (2 tot 4 jaar) kom je naar de Bibliotheek in Huiskamer Beek en Donk, waar jullie samen genieten van een mooi prentenboek. Na het voorlezen is er nog tijd voor een leuke activiteit; knutselen, zingen, muziek maken of lekker bewegen.

Voorlezen is leuk!
Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van kinderen. Gekke, leuke, spannende en mooie verhalen prikkelen de fantasie. Ze ontwikkelen het taalgevoel van jonge kinderen en breiden hun woordenschat uit. En voorlezen is vooral leuk en gezellig! Bij PeuterBieb genieten we samen van een mooi voorleesverhaaltje. Wil je weten welk verhaal? Dat is elke keer weer een verrassing. We maken er steeds weer een écht feestje van.

Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s en jongere broertjes en zusjes, en de kinderopvang, zijn van harte welkom om gezellig mee te doen. Na afloop is er tijd voor koffie/thee en een praatje.

Wanneer?
PeuterBieb vindt plaats in Bibliotheek Beek en Donk op de 1e en 3e woensdagochtend van de maand, van 10.15 tot 10.45 uur (inloop 10.00 uur). Met uitzondering van de schoolvakanties. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Data 2023
5 juli
6 & 20 september
4 oktober
1 & 15 november
6 & 20 december

Tijdens de activiteiten van Bibliotheek de Lage Beemden worden er mogelijk foto’s gemaakt voor eventueel gebruik op Sociale media of in gedrukte of online uitingen. Heb je bezwaar tegen het maken en publiceren van beelden en opnames? Maak dit dan kenbaar bij de activiteit op de dag zelf.

Gegevens

Datum:
1 november 2023
Tijd:
10:00 - 11:00
Serie:

Organisator

Beek en Donk

Locatie

Huiskamer Beek en Donk
Ontmoetingscentrum, Otterweg 27
Beek en Donk,
+ Google Maps
Telefoon
0492 46 51 81