PeuterBieb Mariahout

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: PeuterBieb Mariahout

PeuterBieb Mariahout

8 november 2023 @ 10:30 - 11:00

Peuterbieb
PeuterBieb is altijd een feestje! Samen met je peuter (2 tot 4 jaar) kom je naar de Huiskamer in Mariahout, waar jullie genieten van een mooi prentenboek. Na het voorlezen is er nog tijd voor een leuke activiteit; knutselen, zingen, muziek maken of lekker bewegen.

Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van kinderen. Gekke, leuke, spannende en mooie verhalen prikkelen de fantasie. Ze ontwikkelen het taalgevoel van jonge kinderen en breiden hun woordenschat uit. En voorlezen is vooral leuk en gezellig! Bij PeuterBieb genieten we samen van een mooi voorleesverhaaltje. Wil je weten welk verhaal? Dat is elke keer weer een verrassing. We maken er steeds weer een ├ęcht feestje van.

Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s en jongere broertjes en zusjes, en de kinderopvang, zijn van harte welkom om gezellig mee te doen.

Wanneer?
PeuterBieb vindt plaats in Mariahout op de 2e en 4e woensdagochtend van de maand, van 10.30 tot 11.00 uur (inloop 10.15 uur). Met uitzondering van de schoolvakanties. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Gegevens

Datum:
8 november 2023
Tijd:
10:30 - 11:00
Serie:

Organisator

Mariahout

Locatie

Huiskamer Mariahout
Buurthuis, Bernadettestraat 43
Mariahout,
+ Google Maps
Telefoon
0499 42 28 78