Lezing en expositie Madelief de Korte

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezing en expositie Madelief de Korte

26 juni @ 19:30 - 21:00

Young Photographer Award winnares, Madelief de Korte, komt naar de Bibliotheek in Beek en Donk! Op woensdag 26 juni vertelt ze over haar werk, haar passie voor fotografie en over het maken van de winnende fotoreeks. Voorafgaand aan de lezing is een aantal van haar werken te bewonderen.

Over Madelief
Van jongs af aan fotografeert Madelief (23 jaar) al. Toen ze voor het eerst de camera van haar moeder in handen kreeg, was ze meteen verkocht. Na haar middelbare school studeerde ze fotografie aan het Sint Lucas in Eindhoven. Daarna deed ze een bachelor fotografie op het LUCA school of arts, Narafi in Brussel. Hier studeerde ze zelfs Magna Cum Laude af. Haar werk heeft al wereldwijde bewondering gekregen: van Nederland tot Afrika, Parijs en Belgiƫ. Maar mede door deze prijs wordt haar werk officieel Europees erkend en bekroond.

Aanmelden
De lezing begint om 19.30 uur in het ontmoetingscentrum in Beek en Donk. Een kaartje kost 2,50 euro en daarmee heb je ook toegang tot de mini-tentoonstelling. Kaartjes koop je via bibliotheeklagebeemden.nl.

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
19:30 - 21:00

Organisator

Beek en Donk

Locatie

Huiskamer Beek en Donk
Ontmoetingscentrum, Otterweg 27
Beek en Donk,
+ Google Maps
Telefoon
0492 46 51 81